Cool Desktop & Office dodatki, ki bodo oživili vaš delovni prostor

Anonim

Spoznajte ga: v naši hudi obsedeni dobi je vaš delovni prostor vaš drugi dom. Imate dolga leta trdne slog, s katero se veselite, tako da boste morda prav tako naredili mizo prijeten, navdihujoč in eleganten kraj, s katerim se boste spopadli z vsakodnevnim grlom.

Vaša pisarna je namenjena nadgradnji in vemo, da gre le za pripomočke, blago in igre, da bi se to zgodilo. Ne glede na to, ali imate sedež na domu ali v podjetju, vam bo ta prikupna in kul pisarniška oprema obdržala ponedeljek v zalivu, ko pokažete karierno lestvico, ki je šef.

Koledar Typodarium


Vaš časovni načrt naj bo na tekočem s tipodarijem, koledarjem odtrganja, tako kot tisti, ki ga je vaša babica v kuhinji obesila - razen ničesar, kot je tista, ki jo je vaša babica v kuhinji obesila. Vsaka stran razkriva novo pisavo za vsak dan. Na hrbtu najdete zgodbo o poreklu in navdihu pisave in informacije o tem, kje dobite pisavo. To je sanjska tipografija.

BUY

Flyte Light Buckminster 2.0


Delo pozno? Povejte svoj večer z levitacijsko svetlobo. Flyte's Buckminster 2.0, imenovan po vizionarskem ameriškem izumitelju Buckminster Fullerju, se zahvaljuje magiji magnetov. Enostavna in elegantna, ima svetilko Edisonovo borosilikatno stekleno žarnico, 7-LED zvezdasto žarilno nitko in bazo, izdelano iz trajnostnega oreha.

BUY $ 349

Master & Dynamic MH40 slušalke za slušalke


Master & Dynamic so razvili izjemno čudovit način, kako utopiti distrakcije. Slušalke MH40 preko ušesa zagotavljajo bogat, topel zvok in klasično eleganten videz iz usnja in jekla. So "izvirna sodobna razmišljanja" - idealno orodje, ki pomaga osredotočiti, navdihovati in prevažati svoj um (in narediti zavist v pisarni).

BUY $ 400

Oyobox Tech organizator pladenj


Neredna miza je neproduktivna miza. Razširite prostor s tehničnim pladnjem OYOBox. Več kot mesto za shranjevanje vašega drevesa, organizator ima vgrajene notranje particije in šest žičnih žlebov vstopne točke, da brez napora zaračunajo vse svoje mobilne naprave. Istočasno lahko napolnite do 6 in udobni utori za kabel vam omogočajo, da naprave ostanejo naravnost, tako da med delom lahko uživate v glasbi ali videoposnetkih.

BUY $ 145

Sea & Asters geometrijski sočni planter


S svojo majhno geometrijsko zasaditvijo iz Sea & Astersa prinesite življenjsko dobo vaše mize. Dimenzije so dovolj majhne, ​​da ne bodo prevzele preveč prostora, medtem ko oblika in barvna blokada dodata lepo sodobno vibo. Izpolnite s svojimi najljubšimi zrakom, majhnimi sukulenti ali kaktusi (težje ubiti, boljše).

BUY $ 28

Dunhill Sentryman Art Deco Rollerball Pen


Ponovno odkrijte izgubljeno umetniško delo s tem fino oblikovanim peresnikom Dunhill rollerball. Zgodovinska zgodovina blagovne znamke je zelo pomembna za gibanje Art Deco iz dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja. Dunhillovi predmeti iz te dobe so zelo cenjeni na dražbi ali v starinskih trgovinah danes, celo v novejših delih pa se spoštujejo čas brezčasnega stila Art Deco. Sentryman Art Deco Rollerball je prepričan, da bo navduševal vse potencialne pogodbene podpisnike.

BUY $ 795

Težke oči Memento Mori Skull (Paperweight)


Papirnica nima dolgočasnega, generičnega darila, ki ga dobite šefa. Papirnata težina sploh ne sme biti papirnata teža. Ročno oblečen v Brooklynu, težka oči Memento Mori lobanja je grozljivo-kul način, da vaše A4s v pregled. Vsaka lobanja je izdelana iz zloženega usnja in pritrjena s sorniki za industrijski videz.

BUY $ 295

L'Objet Krokodil Pen Pokal


To je čevelj človeka, ki se ne vrti okoli, ko gre za razkošje. L'Object zajema divje in rahlo absurdno z vrsto ročno izdelanih namiznih dodatkov, izdelanih v porcelanu Limoges, naglašenem z zlato in dvoživksko teksturo. L'Object jo imenuje "čudovita kolekcija, ki je kompleksna barva, bogata s teksturo in globalno v oblikovanju." To imenujemo "premik v skupnem kotu".

BUY $ 100

Tom Dixon materializemske sveče


Vsaka sveča v tem kompletu štirih je popolnoma edinstven, izražena v vonju in vsebniku. Aluminijski liti aluminij iz luskavega sijaja olja, polirani marmor iz kamna ter vlečene in stiskane oblike Quartz spremljajo eksplozije eteričnih olj, ki so združeni v evokativnih dišavah, ki so izključno Tom Dixon.

BUY $ 230

Črnilo za kontrolo temperature


Uživajte v svoji kavi ali čaju na odlični temperaturi od prvega gonila do konca z Emberjem, najbolj pametnim kozarcem na svetu. Ta povezana pitna naprava se lahko uporablja samostojno ali z aplikacijo, ki omogoča daljinsko prilagajanje temperature, ime vašega vrčja, ustvarjanje prednastavitev in izbiro obvestil. Izgoreli jeziki in mlačni požirek so stvar preteklosti.

BUY $ 149.95

Grovemade Monitor & Laptop Stands


Čudovit monitor Grovemade in stojala za prenosni računalnik sta edini čas, ko je primerno, da dobite les za mizo. Oregonska obleka omogoča vso pisarniško opremo v javorju, orehu, usnjah in volneni čopiči. Stojnice so izdelane iz lesenega furnirja, ki se nagne v elegantne, naprej usmerjene oblike, ki so ergonomsko zdrave, kot so prijetne za oko.

BUY $ 79 +

Znanje menija v knjigah Brain


Danska partnerski partnerji z oblikovalci razvijajo in izdelujejo širok izbor skandinavskih dodatkov za dom, pisarno in vrt. Izrazito črno-zlato znanje v možganskih knjigah prihajajo od oblikovalca Karima Rashida, ki je svojo lastno glavo uporabil kot model za izdelavo kamene smole z gumo prevleko.

Nakup 199, 95 dolarja

Bang & Olufsen BeoPlay S3 Bluetooth zvočnik


Potrebujete pick-up vaše slušalke ne morejo dobavljati? Zamenjajte svoje MH40 za Bang & Olufsen BeoPlay S3 Bluetooth zvočnik, lepo uravnoteženo obliko, ki izgleda pametna na mizi in pakira resno zvočno moč. Povezava s tehnologijo Bluetooth omogoča enostavno predvajanje z vaših naprav in omogoča, da se več zvočnikov BeoPlay seznani za še večjo glasbeno doživetje.

BUY $ 299

Aerin čokolada Shagreen Tic Tac Toe


Vso delo in igra ne postane dolgočasen fant. Bodite občasno prekiniti možgane s to odraslo odobreno, prefinjeno prevzeti tic tac toe. Set Aerin je dobil luksuzno nadgradnjo z osnovo iz lesa, ki je izdelana iz orehovega in bukovega lesa, in reliefni kosi s šaržami, ki so obrobljeni v medenini. Škatla, tudi v shagreenu s podrobnostmi iz medenine, naredi okusen dodatek k knjižni polici ali namizni površini.

BUY $ 695

Danese Milano Ameland pisma odpirač


Koliko piscev lahko rečejo, da so v stalni zbirki Muzeja moderne umetnosti? Vsaj eden: Ameland Letter Opener. Ta papirni nož, ki ga je zasnoval Enzo Mari za Danese Milano, ima obliko zvitega jekla, vendar je udobno v roki in funkcionalno na delovnem mestu. Njegova elegantna preprostost je postala klasika sodobnega oblikovanja.

BUY $ 50

Godinger Airplane Podstavki


Spodbudite svojo kariero, da bo letel (in če boste nekje varno postavili svoj viski, če ne) s temi aeronavtično navdihnjenimi posodami. Nickelovano, s čopičem, sestavljen iz štirih je prišel v ljubezen do Godingerja in izgleda raztrgal naravnost iz instrumentne plošče. Komplet vsebuje višinomer, indikator nadmorske višine, smerni žiroskop in kazalnik obratovanja in drsenja

BUY $ 39.99

Gingko Kliknite Cube Ura


Pokažite čas, kdo je šef z Gingko's Clock Cube Clock. Kliknite prste ali se nežno dotaknite mize in se bo prikazal čas, kar pomeni, da vas ne bo več motilo zaradi dlje časa ali števila minut do kosila. Iz trdnega ABS-plastike z lepim lesenim furnirjem se zaslon za nekaj časa lepo zadrži. Ura prikazuje tudi datum, čas in temperaturo okolice.

BUY £ 29, 99

Lyon in Lyon Šestmilijantni svinčnik


Ustvarjalni umi v Lyonu in Lyonu so ogromne svinčnike, da bi ljudi spodbudili k ustvarjanju več. Z vsako skico, beležko ali žaljivo luknjo vašega šefa, The Six Mile Pencil pokaže, kako daleč ste že pripravljeni, da lahko praznujete v vsakem mejniku. Pomislite na to kot kreativnost pedometer - bolj pišete, osnutek, oblikovanje in škripanje, bolje boste dobili.

BUY

Peg in Awl Marlowe kosilo za kosilo

Pakirano kosilo ni več edina pokrajina učencev. V sposobnih rokah Peg in Awl, klasična večkratna "rjava vreča" dobi preobrazbo v robustnem voskom platno z žepom za presenečenja in majhne zaklade. Morda boste morali narediti svoje sendviče teh dneh, vendar to ne pomeni, da jih ne morete storiti v nostalgični slog.

BUY $ 44

Rocketbook Wave Smart Notebook


Spoznajte beležnico prihodnosti. Rocketbook's Wave Smart Notebook je inteligenten, ponovno uporaben in ga je mogoče obnoviti. Wave nadgrajuje tradicionalno izkušnjo s peresom in papirjem, tako da z vašim pametnim telefonom takoj zbrišete svoje opombe v oblak. In ko pišete s peresnikom Pilot FriXion, lahko svoje beleške z mikrovalovno pečico zbrišete in znova uporabite svoj prenosni računalnik. Kako to za trik v pisarni?

BUY $ 27

Terrapin Stationery


Terrapin je dokaz, da pisarniški material ni zapleten. Družba s sedežem v New Yorku je že desetletja družinsko podjetje, vendar to niso očetovski ovitki in beležnice. Terrapin izraža starševski šarm in duhovitost s stopnjo izdelave in domišljije, da emojisx ne bi nikoli uspel doseči. Kje drugje boste našli klicne kartice, ki so se ponosno razbile z 'Fuck Off' in 'Cool Story Bro'?

BUY

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha