BXR je najnovejši zabaviščni boks, s katerim bi radi živeli

Anonim

Ogledali smo si nekaj najboljših boxing gyms v Sydneyju in Melbournu, zdaj pa pustite mestu v Londonu pokazati oboževalcem obroča, kako zgraditi športno boksarno svetovnega razreda, ki bo pustil ljudi brez besed.

BXR London je najnovejša najsodobnejša ustanova za usposabljanje, ki se pridružuje vedno večjemu seznamu sijajnih boutique gyms v Združenem kraljestvu, in ta izgleda bolj kot oblikovalec bachelor pad kot tovarna znoj. Prostor se razprostira po velikem prostoru 1115 kvadratnih metrov, skupaj s 6 metri visokimi stropi, sokovskim barom, elegantnim industrijskim končnim rekvizitom in več fitnesi, kot si lahko priklonite.

Soustanovitelj Bergman Interiors Marie Soliman, ki je skupaj z Albinom Berglundom nadzoroval obliko telovadnice, je povedal: "BXR je prava razstava v svetu boksov. Odražamo zgodovino, čar in ustvarjalnost tega športa. "

"Uporabili smo bogato zmes osvetljenega ozadja z ozvočenjem, bronastih naglasov skupaj s toplim usnjenim kognacnim usnjem."

Cilj BXR-ja je ustvariti boksarski prostor, ki je gledališče v poklicu športu, medtem ko je neutemeljen za tiste, ki niso nikoli stopali v boksarsko telovadnico. Čeprav se ne želijo preseliti in živeti tam po pridružitvi, člani lahko uporabljajo notranjo kliniko BXR, vrnejo nekaj ekološkega soka iz menija po naročilu Joe & The Juice ali pa preprosto občudujejo neobdelano betonsko dekoracijo, opremljeno z murali.

Celo notranji zvočni sistem ima dovolj moči, da bi lahko nasprotoval tistim v nočnem klubu Ibiza.

Ali menite, da živite v tej telovadnici? Sporočite nam spodaj.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha