BSTN daje najbolj ekstravagantne vožnje po svetu Nike AirForce1 Treatment

Anonim

Nemška streetwear trgovina BSTN si je pridobil dober ugled za svoje ambiciozne zagonske kampanje in njihov najnovejši trud ni nič drugačen.

Da bi začeli novo kampanjo Nike Air Force 1 AF-100, so ustanovitelji BSTN vzeli svojo ljubezen do ikoničnega modela sneakerja in Roc-A-Fella Record, preden so ga seznanili z eno, toda štiri ekstravagantna vozila, ki so sovpadla s štirimi prihajajoči sodelavci Air Force 1 s Roc-A-Fella, Just Don, Travis Scott in Acronym.

Vsako od teh vozil ima značilne estetske namige, ki predstavljajo vsako potezo v beli barvi skupaj z motivom blagovne znamke. Vse gor BSTN je uporabil Can-Am Spyder, ki odraža filozofijo Acronymove oblikovalske filozofije, Mercedes G63 AMG, da bi odražal razmerje visokega vrha AirForce 1, Lamborghini Aventador, da bi kanaliziral življenje Travisa Scotta v hitri levi in ​​Cessna Citation XLS Private Jet za predstavite način življenja Roc-A-Fella.

Nikeov motivi "Swoosh" se pojavljajo v vseh vozilih, da bi lahko naredili eno od največjih pozornosti, ki jih je treba priti do zemlje (in nebo).

Zanimivi Članki

Valeriya Planidina za revijo Galore [NSFW]

Vodnik najhladnejših blagovnih znamk na planetu

Pojdi iz elegantne v slob s to eno majhno napako

Parker Pen odkriva 5. način pisanja