Najboljši oblečeni moški v tednu Feat. Nick Jonas, John Legend in Joshua Jackson

Anonim

Ta teden so nas vodilni možje v Hollywoodu naučili nekaj zelo potrebnih učnih ur. Ena: pravi moški nosijo rožnate barve. Drugič: ne bojte se eksperimentirati z obutvijo. Trije: tvoja hroma teen TV serije preteklosti ni treba opredeliti vašega sloga danes.

Iz Nick Jonasa, Joshua Jackson in eleganten off-style stil Michael Streetja, Johna Legendovega vseobsegajočega ansambla, Johannesa Hueblovega žameta in satina, ter Anthonyja Mackieja, ki je na tridnevni obleki, sta zvezda igrate ta teden in nas šolajo po slogu na vseh pravih načinih.

1/6

John Legend

John Legend dokazuje, da resnični moški nosijo roza v pastelni obleki in belo srajco combo, ki deluje kot Stella Artois prinaša zvezde v New York City.

2/6

Johannes Huebl

Johannes ne more narediti krivde v obleki. Na večernem počastitvi Valentina se je g. Olivia Palermo odločila za žametno blazer z elegantnim satenskim reverjem, skupaj z barvitim žepnim kvadratom in kravato.

3/6

Michael B. Jordan

Združuje udobje in slog kot profesionalec, ima ta igralec lasten ansambel, ki prihaja v LAX v bele patike in sive poteze, z dodatkom olivno zelene torbice za kegljanje in okroglem odtenkom.

Zanimivi Članki

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

Bela obleka srajce, ki se nikoli ne bodo izogibale slogu

35 Eleganten pogled 35. rojstnega dne Ryan Goslinga

Shirt & Tie Combos, ki vas bo opazil za prave razloge