Najboljši oblečeni moški v tednu Feat. Liam Hemsworth in Chris Brown [06.11.15]

Anonim

Po presejanju skozi vse nore fotografije kostumov za noč čarovnic po tednih dogodkih smo zelo navdušeni nad naporom, da se oblečemo - še posebej iz slavnega kontingenta.

Ampak ne bo vampirjev, duhov in čudnega Cat In The Hat-a, ki se pojavlja na naši 12 najboljših oblečenih moških. Namesto tega so vino oblečeni obleki - skrb za Wiz Khalifa in David Hart - ponavljajoči se motiv, samo da bi jih izkrivljali nesramni perzijski hlače, ki so se obarvali dvodelni dišat Givenchy, ki ga nosi Hamish Bowles na CFDA Gala Večerja.

Premiera igre Hunger Games v Berlinu je videla Joshja Hutchersona in Liam Hemswortha, ki sta se odločila za najbolj ostrega, in se odločila za ostre enodelne obleke z različicami na tradicionalni črni barvi.

Predstavljala sta kul, cool Justin Theroux in Chris Brown sta odšla v mesto LA, pevka z dvojnim denim za Balmainovo zabavo - ne v modrem indigu, temveč v denim odtenkih sive barve.

Kliknite skozi diaprojekcijo za najbolje oblečene slavne moške v tednu.

1/12

Gabriel Kane Day Lewis in David Hart

Oblikovalec Hart je tono posvečen modremu oblačenju jakne iz koktajlov tortoisehell, poleg njegovega ustvarjalnega džeksvarda, ki ga nosi Day-Lewis.

2/12

Dougie Poynter

Poynter prevzame vodilno vlogo v dolgem plašču z volnenim grahom in voskom. Zamenjal je svoje čevlje s črnimi usnjenimi čevlji iz pločevine, pri čemer so zemeljske tone posadili v zvončnico.

3/12

Hamish Bowles

Modni urednik posmehuje obleko Givenchy kot nobena druga. Ožgano-oranžna perzijska hlačna hlačica je krepka poteza pri prilagajanju.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi