Najboljši oblečeni moški v tednu Feat. Ed Westwick, David Gandy in Dougie Poynter

Anonim

To je petek, kar pomeni, da se bo vikend začel, ne pa, preden se bo zaljubil v nekaj zelo potrebnega slogu navdiha modnih mladeničev in širše.

Ta teden je na Londonskih zbirkah prišlo do nekaterih resnih izjav o vzletno-pristajalni stezi in off. Priljubljenci iz prve črke, kot sta Dougie Poynter in Oliver Cheshire, sta se za uporniški videz odzvala s čudnimi tiskanimi suknjiči in športnimi deli, ki so jih postavili pod bolj prilagojena dela, medtem ko sta David Gandy in Ed Westwick obdržala klasike z dobro prilegajočimi blazerji in žepnimi kvadrati.

Po ribniku je Jeff Goldblum nadaljeval z oblačenjem, da je na ulicah New Yorka v svoji podpisni usnjeni bajkerji in snežki, medtem ko se je na avstralski premieri Finding Dory na avstralski premiri Finding Dory pojavil moderni družinski članek v čeku in kavbojke za pametno priložnostni videz.

1/6

Oliver Cheshire

Na TOPMAN Design showu v prvem dnevu prvega najljubšega kolekcionarja The London Collections Men Oliver Cheshire se je zmešalo v športni jakni z žepki, ki je bila nadgrajena pod kamnito barvno blazino in breskevice.

2/6

Ed Westwick

Gossip Girl Heartthrob Ed Westwick je svoje modne odeje izkazal v zbirkah London Collections v klasičnem mornariškem plašču in kavbojkah.

3/6

Dougie Poynter

Dougie Poynter ni tujec v sprednjih vrstah modnega tedna, Londonski zbirki niso bili izjema. Britanski rocker je odšel za čudovito tiskano jakno in za svoj ansambel vse črno.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi