Najboljši oblečeni moški v tednu Feat. Aaron Taylor-Johnson, Jamie Dornan in Donald Glover

Anonim

Ko se zima zaključi, lahko pričakujemo le, da boste kmalu obtičali z vabilom na gnezdo spomladi. Če ste praskali glavo glede tega, kaj boste lahko izkopali iz globine vaše garderobe za te obvezne dogodke, ustavite, se sprostite in poslušajte. Ta teden so se najboljši oblečeni ljudje v Hollywoodu, ki so nas v absolutni šoli učili v formalnih oblačilih, z vrsto rdečih preprog, ki so navdihnili vaš naslednji videz.

Ta teden je bilo 50 ton sive barve, dobesedno in metaforično. Christian Gray, aka Jamie Dornan je izstopil v sivi barvi s parnimi stilskimi barvnimi odtenki, Aaron Taylor-Johnson pa je s svojo vezico in žepnim kvadratom seznanil s sivim ansamblom, Milo Ventimiglia pa je s klasično črno številko na Hollywoodu Novinarska konferenca združenja za donacije.

Na svetlejši strani stvari je bil Chris Pine spet z nekaj drznimi visokotlačnimi kremnimi hlačami, Donald 'Childish Gambino' Glover pa se je ohladil v odloženi kremni obleki in ometi in igralec Wes Bentley osvojil nagrado za najbolj epsko brado, ki je bila povezana s prefinjeno globoko mornarsko obleko.

1/6

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson se je udeležil Grant Banquet Hollywoodskega tujega asocijskega tiskovnega urada, ki je za malo ekstra razred odšel za ostro sivo obleko s kravato bar in žepni kvadrat.

2/6

Donald Glover

Donald Glover aka Childish Gambino je ohranil svoj videz layback in na točki na FOX Summer TCA Press Tour v smetano obleko z odprto belo srajco in tan mlinov.

3/6

Jamie Dornan

Gospod Christian Grey, aka Jamie Dornan, se je na poti z naslovom The Late Show z Stephenom Colbertom pojavila neverjetno elegantna klasična siva obleka s tanjšimi oblekami in s koreninami.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi