Najboljši oblečeni moški v tednu Feat. $ AP Rocky, John Legend in Zayn Malik

Anonim

Ta teden ni bilo pomanjkanja stilskih slavnih oseb iz celega sveta, da bi se lahko pohvalili kot naši najboljši oblečeni moški. Z ulic New Yorka do Pariškega tedna mode in še naprej je skupna tema med našimi najboljšimi oblekami mešanica pametnih oblačil z vedno prisotnim hladnim uličnim slogom.

Izločitev tega tedna je pevec Zayn Malik v črnih koprenih kavbojkah, črni kapuco, baseball pokrov in okrogle okvirje.

Pridružitev Zaynu v slogu stave je igralka Remi Malik, ki je na tem letošnjem Pariškem tednu mode v sezoni najbolj vročih predmetov, natisnjena bombažna jakna, združena s črnimi jeansi. Toda človeka, ki je v letošnjem letu v lasti Paris Fashion Weeka, je rapper A $ AP Rocky, opazil na modni reviji Christian Dior v luksuzni krzneni skakalec s črnimi hlačami in čevlji.

Na ameriškem filmskem festivalskem krogu je bil tokrat na Sundanceu vedno priljubljen John Legend, ki ga je vsekakor odvrnil v vse črne, medtem ko je z igralcem Jonom Hammom pomešal siv karton in kino z očiščenimi očali, ki jih kopamo .

In to je zavijanje. Kliknite galerijo in si oglejte, kaj zdaj trenira.

1/5

Zayn Malik

Pevec Zayn Malik je bil zaznan v Sohoju, NYC, v črni kapuco, črni kavbojki in kul okrogla okvirja.

2/5

Remi Malek

Igralec Remi Malek je bil opazovan na showu Christian Dior na pariškem modnem tednu v jakno s tiskanimi bombami in črnimi hlačami.

3/5

John Legend

Legenda je bila zabeležena na zabavi WGN America "Underground" Season 2 na Sundance Film Festivalu v celotnem črnem ansamblu.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi