Najboljši oblečeni moški v tednu Feat. Donald Glover, Charlie Hunnam in Jonah Hill

Anonim

Ko se bojiš ideje o novih nitih za praznično sezono, je čas, da kradeš nekaj idej. Naj najboljše oblečene slavne te tedne bodo vaše žrtve.

V tej izdaji se ujemamo z nekaterimi najbolj aktivnimi fotografijami scene, med njimi Donalda Gloverja, ki je usmeril sedemdesetih let, Michael Fassbender, ki je v slogu naredil rdečo preprogo v klasičnem tričku skupaj z Jeremyjem Ironsom, ki ga je navdihnila z boemi.

Jonah Hill in Charlie Hunnam, ki plujejo pod zastavo navadnih niti s presenetljivo dobrimi rezultati, ne bodo pustili v igri.

Poiščite galerijo in ukradite proč.

1/6

David Beckham

Becks naredi svoje običajno brezhibno prizadevanje za prikaz promocije v New Yorku in za nohte na vseh ravneh. Teal modro obleko? Preveri. Nepremagljivo urejena. Dvakrat preveri.

2/6

Donald Glover

Nekdanja skupnost zvezda in rapper je po njegovem nedavnem albumu prinašala priznanja in je celo uspela usmeriti videz pornografije sedemdesetih let. Deluje zato, ker je Donal Glover. Bodite previdni, ko poskušate to doma.

3/6

Michael Fassbender

Assassin's Creed je tukaj in tako je prisotna rdeča preproga vodilnega igralca. Trikotna črna obleka odlično opravi delo.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi