Banksy sodišča Polemika z "Alternativity" Play, ki ga vodi Danny Boyle

Anonim

Nič čudno, da bi brušil perje, je Banksy zaprt leta 2017 z zagarantirano izvedbo in dve novi slikarji v Betlehemu.

Nedosegljiv ulični umetnik je prinesel praznično navijanje v regijo, ki jo imenuje "najmanj mesto s Kristusom na zemlji" z alternativo, posodobljeno prevzame tradicijo, ki je bila postavljena v parku hotela Walled Off, ki ga je razkril že letos.

Skrajšana izjava je postala britanska počitniška institucija pod vsestranskim pogledom vojaških stražarjev iz zaporne stene izraelske zahodne banke. Medtem ko ni presenečenje, da je Banksy za takim igralcem, kar je presenečenje, je njegov sozavetnik: Trainspotting in režiser Slamdog Millionaireja Danny Boyle.

V uro dokumentarnega filma je razvidno, kako se je pojavilo malo verjetno partnerstvo, ki je sledil projektu od zasnove do vaje do zapakirane uspešnosti. Zdi se, da je Banksy nabiral režiserja z oskarjem z zanimivim izzivom: če bi lahko na olimpijskih igrah naredili Britanijo kul dobro, zagotovo doseči mir na Bližnjem vzhodu z amatersko dramatiko, ne bo problem.

Torej Boyle pogumno pakira svoje torbe in se odpravi v Betlehem, skupaj s filmsko ekipo iz BBC Two, da zajame akcijo.

V šestih tednih bo Boyle (in Banksy, ki svetuje na daljavo) vodil dramsko igro s pomočjo lokalnega režiserja Rihama Isaaka. Montirani in posadka. Zgrajena je stadion, ki je vreden rockstar. Osli se ocenjujejo in zavrnejo. Nadarjeni otroci prikazujejo svoje vokalne in komične melodije. In proti vsem kvotam, sneži v Betlehemu.

Patrick Holland, nadzornik BBC Two, je dejal: "Za BBC Two je odlično sodelovati z Danny Boyle, Banksy in ustvarjalno ekipo, ki skupaj pripravljajo to alternativno rojstvo. Obljublja, da je izzivno in provokativno raziskovanje zgodbe o tem govori tako mladim kot starim. "

Dejansko je končna izvedba presenetljivo tradicionalna - minus občasna mobilna in hiphopska melodija - in bolj vplivajo, kot bi lahko pričakovali.

Banksy je spremljala predstavo, ki je debitirala dva nova freska. Ena ima dva herbala, ki poskušata dleto skozi ločilno steno, druga pa je šablonirano sporočilo "Peace On Earth" s sumljivim opozorilom: "veljajo določila in pogoji".

Bethlehem 2017. #peaceonearth

Objava, ki jo je delilBanksy (@banksy) 6. decembra 2017 ob 3:50 uri PST

Alternativnost je bila enkratna, toda za tiste, ki so zamudili "praznično spektakularno", je mogoče dokumentacijo BBC Two gledati zgoraj.

REVEALED: DJ May Have Accidentally Revealed Identity Banksy's

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha