Awesome darila za moške, ko nimate ideje, kaj kupiti

Anonim

Kupovanje vašega moškega je darilo. Če greš preveč bleščeč in mu ni všeč, tvegate zapravljati veliko denarja. Vendar pa ga zavrtite, lahko pa z nizkim ključem ožarite razmerje.

Da bi se temu izognili (tako da se lahko nogavice, dodgy vezi in rastline v zaprtih prostorih, namenjene umrli usamljeni smrti, vrnejo v neokrnjeno smeti, od koder so prišli), smo sestavili seznam najbolj edinstvenih in funkcionalnih daril tvoja hudička polovica bo kdaj videla.

Kako izbrati darilo bo pravzaprav všeč

Odvisno od tega, kako dolgo ste se zmenili, bi to lažje potekalo. Če še niste bili vsi skupaj, tako dolgo, subtilno preverite, da mu je všeč - na primer - vino, preden se splurgirate na vintažnem vinu. Če ste bili poročeni že tisočletja, ste verjetno, da ste mu kupili precej količino tega, kar mu je všeč že, zato ga malo preklopite. Kot da bi v spalnici.

Kaj se je treba izogniti

Spodnje perilo (razen, če ste prebrali ta vodnik), vse, kar si lahko predstavljate, da ste prejeli od svoje skeptične tete Susan, slabo skrito darilo za sebe, opozoril na namige (to je tekalne trakove, deodorant itd.), Darilni bon JBHifi za stvari, ki bi jih raje izbrali sami.

Kako to upravičiti

Rojstni dan, Valentinovo in božično darilo ne zahtevata nobenega utemeljitve. Niti obletnice. Če pa ste nestrpni, da bi svojega človeka kupili z znakom naklonjenosti, samo naredite svojo priložnost; prevzamejo goljufije s kreditnimi karticami, vstopijo na sistem pranja denarja, lažjo, goljufajo, krajo, mu poveste, da je najboljši partner zelo privlačen - možnosti so neskončne!

Izgubil si izgovor? Zdaj pa samo izbrati svojega človeka.

1/26

Za tekmovalca in plavalca

Ko Beau vidi JLB Wireless In Ear slušalke, bodo njegovi zapleteni beli ušesni čepki za jabolko nestrpno zavrženi. Ti JLB-ji so zasnovani tako, da ostanejo udobno - na mestu med vadbo, medtem ko iščejo mehek AF. Najboljše od vseh - dejansko jih bo uporabil. Od 300 dolarjev.

BUY

2/26

Za knjigarskega človeka

Če iščete, da vaš surf opseta fanta skozi poletno ravno uro, bodo cenili to darilo od kralja smrtne proze Chas Smith. Od 25 $.

BUY

3/26

Za žednega človeka

Okolju prijazni moški bodo uživali v tem vrhunskem stekleničku, ki ostane hladna 24 ur in vroča 12. Od 35 USD.

BUY

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi