Ansel Elgort je vodilni način, kako moški nosijo vintage grafične izpiske

Anonim

Medtem ko lahko nekateri trdijo, da se vintage grafike od slavnih nikoli niso dejansko vzeli zaustavitev, je gotovo storil za mainstream gibanje moških, medtem ko je Kardashian kohort prevzela trend v zadnjih letih - čeprav s samimi slikami nadgrajen nad umrlih umetnikov, kot so Tupac in Biggie Smalls .

Ansel Elgort želi to spremeniti. Vikend je 24-letni igralec za otroške voznike udaril v mesto v krepkem grafičnem srajčku Marlon Brando, ki je bil postavljen v hladnem enobarvnem načinu. To je bil primeren odnos, ker je bil Brando rojen 3. aprila, zato je varno domnevati, da igralec ne pomeni, da so njegovi talenti v enaki legendi, niti ni uporabil Brandovega imena kot marketinškega orodja.

Ampak odtrgamo se. Izviren videz 90-ih let nazaj se je vrnil, Elgort pa je ohranil videz super priložnostno s parom čin in belih Nike visokih vrhov. To ni nič fensi, vendar je dovolj, da mu zaslužijo naslov najbolj prvotno oblečenega frat fanta za noč z fanti.

In medtem ko so grafična oblačila z obrazi vašega idola, ki so jih prilepljali, morda na poti še enkrat, najbolje pazite pri uporabi ljudi, kot sta Trump ali Putin. Razen, če ne prekrivate svojega obraza čez to, kar je. Ali morda ne.

Elgortova kapuca Marlon Brando izdeluje Docle & Gabbana in jo najdete na Farfetchu.

1/4

2/4

3/4

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi