Aussie Doctor razkriva stvari, ki jih verjetno niste vedeli o vaši moškosti

Anonim

Nihče ne pozna svojega veličastnega pecerja bolje od tebe. Medtem ko lahko najdražja mati to dejstvo sami trdi, obstaja zdravstvena (in nadčloveška) stran, za katero nihče od vas verjetno ni vedel.

Kako vemo? Pogovarjali smo se z dr. Zacom Turnerjem, da bi odkrili nekaj najbolj zanimivih stvari, ki jih moški nikoli niso hoteli iskati o svojem kurcu.

Torej, ne glede na vašo smetano, poznate svoje moči in omejitve ter se spomnite takšnih stvari: moški orgazem za 6 sekund in ženske 24 sekunde. To pomeni, da morate poskusiti najmanj 4 krat več krogov, kot je vaš partner.

To je težka naloga, vendar smo prepričani, da ste pripravljeni na to. Od jutranjega lesa do učinka kajenja na obrezovanje, tukaj, kar niste vedeli o vašem penisu.

1/10

Vaša erekcija je lahko razvrščena

Velikost vašega penisa, če je pokončna ali njena tumescenca (togost vašega vojaka) - je mogoče meriti v štirih korakih: večja, vendar še ne togasta; ni dovolj trden za prodor; čvrsto za spolne odnose, vendar ne za trpka; in popolnoma zmečkana.

2/10

Bakterije na vaši neželeni snovi lahko povzročijo večjo okužbo

Verjetno se zavedate, da je debelo črevo polno različnih bakterij, od katerih je večina koristna. Konica vašega penisa ima tudi svojo lastno kolonijo bakterij, toda ti drobci lahko vplivajo na tveganje okužbe, če ste neobrezani - prepričajte se, da lahko dobite koščke, vendar pa lahko nosite tudi kondom.

3/10

Jutranji les lahko poškoduje

Ne glede na to, ali sanjate o seksi srečanju ali ne, se boste verjetno zbudili pripravljeni na akcijo večino jutra, kot večina moških. Pravzaprav moški ponavadi doživljajo med tremi in petimi polnimi erekcijami ponoči v času globokega fazo spanca pri hitrem očesu. Nekateri moški lahko dobijo erekcije tako težko, da postanejo boleče. Kako težko? Dovolj je, da ostane trda ur, kjer postane medicinska pomoč, znana kot priaprizma.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi