Alex Rodriguez vam pokaže, kako pravilno oblačiti kot srednje velikega človeka

Anonim

Ko se srečujete z nesmrtnim Jennifer Lopezom, je videti, da je dostojno preprosto ni dovolj dobro.

Na srečo Alex Rodriguez ima tisto, kar potrebuje v oddelku za slog, da igra talentov nadarjenim zabavljačem. Za tiste izven ZDA, ki ne vedo, je "A-Rod", kot je bolj znan, nekdanji profesionalni baseball igralec, ki ima v igri podoben status Tomu Bradyju.

Njegovi dobitki v zadnjih desetletjih ne prihajajo samo iz igrišča. V zadnjem času je Rodriguez pokazal svoje lastne sposobnosti v oddelku za moške garderobe, medtem ko je dosegel nekaj zmage s stilno publiko. Nič novega tukaj, kajne? Napačna. Kot 43-letni človek srednjega rodu, je Rodriguez odličen primer, kako obleči vašo starost.

Njegova rotacija niti vključuje vrsto oblek, ki se nagibajo k boljšemu prileganju na velik okvir, kot je običajno ujetje Dwayneja Johnsona.

Prikažite eno: hrustljavo brezrokavsko obleko iz lase s črno modro srajco in črno tkivo. Pogled, ki je, kot nalašč za poletne dni.

Razstavni prostor B prikaže najbolj pametno priložnostno večerno obleko. To je sestavljalo zelo tanko marsala tweed suknjič tuxedo, ki je bila pospravljena z odprto ovratnik srajco, črne hlače in črne obleke čevlje.

Od tam naprej je bilo vse o mornarici s tremi različicami, kako pravilno zvijati barvo. Bodite pozorni in opazili boste enega z maščobnimi rebrci za dotik Sprezzature in italijanskega duha. Zadnji je naš zmagovalni dirk zahvaljujoč sladkodelnim vibracijam Mad Men, ki jih dosežemo s čevlji s čevlji in trdnim belim žepnim kvadratom.

1/5

2/5

3/5

Zanimivi Članki

Sneakerologija: Anatomija Nike Air Max 95

Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Taiwan Loft HAO Design Studio

Epic Man Loft z igralnim krogom