Airbnb & Pantone je ustvaril 'Zunaj v' domu, navdihnjen z barvo leta

Anonim

V decembru sva se spoznala s Pantonejevo izbrano barvo leta 2017. Živahni odtenek, imenovan Greenery, je simbol obnovitve in optimizma ter opomnik za iskanje povezave z naravo.

Letošnja podpisna senca je tudi tema zelo posebnega doma v Londonu, ki je sedaj na voljo za najem za £ 200 na noč na Airbnb.

"Ste kdaj spraševali, kako je, kako stopiti v barvo? Ali preživite noč v barvi? «Vpraša uvrstitev. "Pantone vas in vašo družino vabimo, da preživita do tri noči v naši edinstveni hiši" Zunaj v hiši ", ki bo oživila barvo Pantone leta 2017, zelenilo, svež in zelenorasto barvilo, ki simbolizira nove začetke, prvih dneh spomladi, ko naravna zelenjava oživijo, obnovijo in obnovijo. "

Dom v sodobni londonski soseski Clerkenwell je preoblikoval od glave do prsta, ki sta jo imela od Pantonea in Airbnb-a. Sodelavci so ustvarili oazo z notranjim prostorom z gozdnim sprejemom, notranjo rastlinjako in lastno zasebno zemljišče. Stopite skozi vrata Pantone in se boste počutili, kot da ste vstopili v okolju Narnia.

Med bivanjem so gostje vabljeni, da se tuširajo v deževnem gozdu in se kopajo v tropski laguni v spodnjem delu. Živalski marmelin nadomešča tradicionalno kopel. Zagotavljajo se osvežilne pijače z osvežilno svetlobo in z zdravjem (vkljucno s hladnimi stiskalnimi zelenimi sokovi). Gostje so dobrodošli, da se potaknejo z zeliščnega vrta in poberejo listje od okrog hiše, da bi čaj.

Hiša "Outside In" je zdaj na voljo za rezervacije čez noč med 27. in 30. januarjem, kar pomeni, da se boste morali premakniti hitro, če želite spati v tej listnati urbani umiki.

Druga možnost je, če porabite noč ni v kartah, lahko raziskate hišo Pantone x Airbnb z udeležbo v Airbnbovi novi funkciji, Izkušnje, čez dan. Izkušeni udeleženci lahko izveste več o rastlinskem življenju, ustvarijo lasten terarij ali si ustvarijo svoj džin.

Vsi prihodki od rezervacij bodo odšli v AIGA, neprofitno poklicno združenje za oblikovalce, in Pantone se bo ujemal s stroški. Oglejte si zgoraj in rezervirajte tukaj.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha