Aesop Channels Bond v Londonu Najbolj instagramable Store

Anonim

Avstralski strokovnjaki za nego kože v Aesopu so znani po ustvarjanju nekaterih najbolj luksuznih izdelkov za nego kože v igri. Ljudje so tudi ljubljeni zaradi svojega očarljivega dizajna, veličastno prikazani na vsakem minimalističnem paketu in v vsaki od svojih 100 + edinstvenih maloprodajnih trgovin po vsem svetu.

Najnovejša trgovina, ki se je pridružila tej prestižni liniji, se je odprla v trendovski četrti Chelsea v Londonu. V sodelovanju z dolgoročnim sodelavcem podjetja Aesop Snøhetta je bil novi vodilni album v Združenem kraljestvu navdihnjen s klasičnimi filmi Jamesa Bonda in je lahko najbolj fotografsko doživetje nakupovanja v mestu.

Snøhetta je preoblikovala industrijsko lastnino v velikosti 108 kvadratnih metrov v Dukeju Yorkskega trga s dramatičnim odhodom iz običajne nevtralne estetike Aesopa. Dvanajst nagibnih lokov definira prostor, ki se razteza od centraliziranega stolpa do perimetrskih sten, oblikovan v skladu s konkretnimi oblikami, ki jih uporablja brazilski modernist Oscar Niemeyer.

Okoli stolpca je pomivalno oblikovan disk s poliranim vrhom iz nerjavečega jekla in stekleno-bazno podlago, ki ustvarja iluzijo "lebdečega vodnega ogledala". Tako kot v vseh skladiščih Aesop, je umivalnik zasnovan kot osrednja točka prostora - notranja naravna točka srečanja.

Snøhetta je zamenjal Aesopovo ponavadi podcenjeno barvno paleto za nekaj malenkostnejšega - mavec, ki je bil umazan v rdečih barvah, prinaša toploto do pametne in futuristične arhitekturne strukture trgovine. Blagovne steklenice v apotekarskem stilu znamke so prikazane na kovinskih policah in nišah vzdolž sten.

"Kontrasti, ki jih ustvarjajo grobe površine sten proti mehkemu, poliranem izrazu čistih oblik iz nerjavečega jekla, igri z barvnimi gradienti, kakor tudi spremembe v svetlobi skozi ves prostor, poudarjajo občutek globine design, "je pojasnil Snøhetta. "V kombinaciji s tradicionalnimi loki in futurističnimi elementi, kot je umivalnik, je zasnovan tako, da sproži občutek radovednosti kupca."

Aesop Duke od York Square je prvi stalni projekt Snøhette v Veliki Britaniji in Aesopova največja trgovina v Evropi. Pričakujte, da se bo pojavilo na vire vaših najljubših Insta-influencers asap.

POVEZANE: 16 Must-Have izdelki za moške nego

Zanimivi Članki

Valeriya Planidina za revijo Galore [NSFW]

Vodnik najhladnejših blagovnih znamk na planetu

Pojdi iz elegantne v slob s to eno majhno napako

Parker Pen odkriva 5. način pisanja