Adriana Lima objavlja šokovo obvestilo o svoji karieri

Anonim

Adriana Lima je ravnokar napovedala vrsto modeliranja, ki jo namerava izrezati v prihodnosti. Zdi se, da ko pridete do zrelega starosti 36, je čas, da spremenite igro.

Victoria's Secret Angel, ki je pravkar hodila po vzletno-pristajalni stezi v letni trgovini z ženskami v Šanghaju (denarni boj!), Je objavila, da ne bo več oblekla "za prazen vzrok".

Ta napoved bo prinesla solz veliko človeško oko po vsem svetu. Še posebej naša, kot smo imeli Adriana označeni, da predstavlja v letnem "Babes & Bacon" koledar. Babes & Bacon je že dolgo vroča lastnina v mnogih mastnih garažah domače mehanike. Ekipa tukaj zdaj iskreno iščejo njeno zamenjavo.

Lima je dodal: "Prejel sem poziv za možnost snemanja seksi videoposnetka o meni, ki bo objavljen in deljen v socialnih medijih."

Da, to smo bili mi, izvirna ideja za naš "seksi družabni medijski film" z Adriano, ki nosi 100 dolarjev bikini Istra Bacon. Medtem ko je bila to okusna zamisel, ni bila mišljena. Bikini naj bi se na dražbi prodali za dobrodelne namene ali pa se je jedel s jajci iz jajčeca in avo.

Spoštujemo Adrianoovo odločitev, a verjamemo v dolgoživost Babesa in Bacona.

1/6

2/6

3/6

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi