60 moških obritih pričesk in frizure Ideje

Anonim

Moške obrito pričeske so že od dneva, ko so se vojaki borili proti bojišču, vendar so se na sodoben način pojavili, ko so ga slavili David Beckham na nogometnem igrišču.

Po Beckhamu je pričeska zares dobila zagon, ko so druge slavne osebe in številni igralci svetovnega pokala, kot sta Ronaldo in Neymar, zapustili svoje dolge ključavnice za obrezane in obrite, to pa je nekoliko dlje na vrhu. Danes je ekskluziven posadek preoblečen v hibridne moške obrito pričesko, ki imajo malo več telesa, teksture in gibanja, vendar ponujajo preprostost in izjemno enostavne možnosti stylinga.

Ustvarili smo galerijo z več kot 40 slikami, ki vam bo dala nekaj navdiha, če iščete obrito frizuro / frizuro. Če se počutite resnično pustolovski, boste morda dobili nekaj radijev, ki jih navdihnili Vanilla Ice, obrnjeni v stran. Ali ne.

Moške obrito frizuro: nasveti in triki

Izgubljeni lasje se zdijo kot precej preprost način, kajne? No, odvisno od tega, ali ste človek, ki skrbi za lase na glavi, ne glede na to, kako malo je to, ali tisti, ki se ukvarja s stilom brez stiskanja. Če si želiš, da bo vaša obrita ali izbledela frizura, je najbolje, preverite te preproste nasvete in trike.

  1. Z vodo zasnovanega pomarančnega premaza, potegnite nazaj lase strani.
  2. Vzemite sušilec za sušenje in nastavite na visoko toploto.
  3. Z okroglo krtačo zaženite na hrbtni strani glave in krtačo potegnite nazaj, medtem ko potisnete lase naprej in nazaj. Nadaljujte po oddelku, istočasno sušite brusene lase.
  4. Nadaljujte do lasišča, ščetkajte lase naprej in navzgor, medtem ko se sušite, nato pa še dodatno preživite nekaj časa na dodatnem volumnu. Lase je treba usmeriti navzgor pri približno 60 stopinjskem kotu.
  5. Vzemite četrtino velikosti enake vode na osnovi pomade in ga delajte skozi vrh las, vzdrževanje višine in oblike iz sušilnika.
  6. Končajte s piškoti lasišča, nanesite okoli 10 cm od glave.

EXPERT TIP SHOIKE MASE - Phoenix Thompson, vodilni frizerski salon, American CREW Australia

Trenutno pozdravljamo spremembe v slogu. Ampak nikoli ne bojite se, da je videz z visokim konusom še vedno prisoten, fantje ga preprosto ne oblečijo precej kot suhe in negovane, pri tem pa na vrhu še nekaj višine in teksture.

Vprašajte svojega brskalnika ali frizerja za visoko konico z izpostavljenost lasišča. Ta videz doseže bolj moško obliko glave, če imate majhno težo, ki se dvigne proti krogu glave. Odklop na vrhu je kul, vendar prosite, da se krono zmeša za kvadratni profil.

Ta odbojka omogoča spremembo stila, kadar je to primerno, zaradi česar je super vsestranski. Lahko ga nosite lepo z motivom za delo in sprememba v končni seriji za konec tedna je samo izbira izdelkov.

Posušite v American CREW Firm Hold gel za podlago tega sloga, čemur sledi ameriški CREW Grooming Cream za konec sijočega sijaja ali American CREW Defining Paste za bolj matičen učinek s teksturo.

Sledite avtorju - D'Marge Editor & Founder, Luc Wiesman na Instagramu @lucwiesman

1/60

2/60

3/60

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi