50 kul načinov za rock Afro

Anonim

Jackson 5 je naredil afro pop kulturo kul, preden je Jimmy Hendrix prešel v rockstar status. Nato nam je Andre 3000 pokazal, kako se z njim strgamo, "Hey Ya". In nas je zasvojen. Vrhunec naravnih črnih las - afro, je legendarna ikona kul. In to sezono prihaja do ponovnega poživljanja v moških lasjih. Videl je Quest o Jimmy Fallonu pred kratkim?

Edinstveni laserski slog za moške, ne samo, da je specifična genetika potrebna za rast afro, vendar pa je hudičasto frizuro potreben določen odnos, da bi ga potegnil - zvišal je velik, ukrivljen, kot stilni šef. In ne Disco Stu.

Da bi dobili v retro razpoloženju, smo primerjali diaprojekcijo, ki je prikazovala 50 kul načinov, kako se skalirati afro. Nato nadaljujte z učenjem uradnih afro pravil - od styling do vzdrževanja.

Enostavna pravila, ki jih je treba upoštevati pri rasti / ohranjanju Afro

  • Afro potrebuje šamponiranje manj, da se prepreči sušenje - zato je enkrat na teden v redu. Izberite šampon brez sulfata, ki ima dovolj vlažilnih elementov, da se vaši lasje hidrirajo - do naslednjega pranja.
  • Kondicioner je bistvenega pomena. Afro las je treba po šamponiranju kondicionirati - izbrati izdelek, ki je posebej oblikovan za "debele in skelasto" lase.
  • Post-conditioning je prav tako pomembno, saj afro potrebuje, da ostanejo vlažne in vlažne, da se prepreči zapletanje. Najboljši je dopust, da se enakomerno porazdeli po krivuljah.
  • Prsti so najboljše orodje za detangle afro. V nasprotnem primeru široki zobček pomaga ohranjati brezkontaktno zaščito. Ali krtačo z naravno ščetko za težko detangling.
  • Naravna olja, izločena iz lasišča, so odličen način za vlaženje. Nežno oljužite ta olja od korenin do jutranja.
  • Olja je treba uporabiti iz zunanjih virov, ko afro postane zelo suho. Olje semena granat je odlično masažno olje za lasišče, ki se giblje od lasišča do konic. Nato pokrijte lase s plastično folijo, nekoliko z ogrevanjem glave s sušilcem za lase. Pustite 20 minut.
  • Pletenice in peciva pomagajo preprečevati zapletanje, še posebej pri igranju športa ali v telovadnici.
  • Ko spite, pokrijte afro s šalom, ker trenje z blazine lahko prekriče kravlje.

Končna beseda

Kratka, dolga, mehka ali rafinirana, afro potrebuje veliko ljubezni, ki skrbi, da bi se ji zdelo najbolj všeč. Pri spanju, zjutraj med pripravljenim časom in skozi ves dan s hitrimi vlažilnimi dodatki, mora biti potencialna suha koža večja od drugih moških slogov.

Ampak to je zagotovo vredno težav; zmešajte morilca, kot nihče drug v vašem bloku. Če ga lahko rasteš, ga obdrži. In kot dober čevelj, jakno ali kravato, naj bo afro vaš osebni slog označevalec.

1/50

2/50

3/50

Zanimivi Članki

Sneakerologija: Anatomija Nike Air Max 95

Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Taiwan Loft HAO Design Studio

Epic Man Loft z igralnim krogom