20 Znaki, da ste mlajši

Anonim

Pogovarjali smo se s skupnostjo D'Marge in dobili svoje predloge o tem, kaj se šteje kot poniževalno vedenje (to je "obnašanje douchebag" za tiste, s katerimi se nam pridružujete iz ZDA). Moram priznati, v življenju sem bil kriv za nekaj teh. Torej, da, tehnično sem tudi tepec, toda to sprejmem, popravim svoje poti in zdaj prikažem drugim vodilno luč.

1/20

Hitreje, ko ste pred restavracijami in kavarnami

To je osebni najljubši. Fantje, ki se poslovijo od prijateljev in skočijo v svoje avtomobile in poskrbijo za namen. Mate, vemo, da imate desno stopalo in veste, kako hitro voziti, vendar to samo naredi, da izgledate kot masivni zvonec. Chill, Speedy.

2/20

Posodabljate svoj Facebook status z novim sranjem, ki ste ga kupili

Ljubim to. Torej. Fantje, ki radi napovedujejo svetu, da so pravkar kupili nekaj novega in vsakdo mora vedeti o tem. Če je kul, ljudje bodo vseeno spoznali. Nehajte jemati fotografije vašega vstopnega razreda poslovnega razreda, novega skuterja ali najetega Ferrarija.

3/20

Vi ste v Wikipediji in želite, da ga ljudje vedo

V novi digitalni dobi nekateri ljudje dejansko vsebujejo strani v Wikipediji. Na žalost so radi prikazali svoje strani v Wikipediji. Kot Fight Club, govorimo o vaši Wiki strani ni-ne. Pustite ga trombonom, da se posodabljajo v vašem imenu in uživajo v dejstvu, da ljudje morda ali ne vedo, da ste pomemben pleb.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi