Za 2.000 $, se bo Vetements spremenil v 45-letni programski inženir

Anonim

Gospod usmili se. Modni svet nam je ponovno pokazal enigmo, ki bo v prihodnjih letih zmedena.

Slika za trenutek. Par kavbojk, ki so od vrha modnih 90-ih - mislili, da so bili izumrli - se ponovno pojavijo v vaših najbolj divjih sanjah. To je zgodovinsko oblačilo, ki je imelo svoje mesto v moškem garderobi, vendar je danes ta čas minil, pokopan ob slogu monstruoznosti, kot so rakete, vijolični in fluoro. Čeprav je problem. To ni sanje.

Eklektična francoska modna znamka Vetements je izdala par kavbojk, ki izgledajo, kot da so prišli naravnost z nogami Steve Sanders iz 90210 (brez njegovega soglasja). Zdaj so vrnitve kul in vse za to igro dovolj, toda ko gre za ščurko na velikanskem logotipu "VETEMENTS" v predelu mednožja in nato za njih zahteva 2.000 AU, potem imamo resno težavo.

Primer je tipično očka, pranje je kot K-Mart, kot lahko dobite, in ljudje starejo v vašem mednožju zaradi vseh napačnih razlogov, ki je na vrhu to eno kot eden od letošnjih šokov.

Torej, zakaj lahko Vetements zaprosi tako premijo za takšno navidezno leno delo?

Francoski "krojenje". Vetements je ustanovil Maison Margiela Alumnus Demna Gvasalia, njegov brat in pet drugih nerazkritih prijateljev. Skupaj so znani po obleki za alt-mladino z luksuznimi materiali, povezani z edinstvenimi siluetami.

Preprosta natisnjena majica iz Vetementsa je ceno približno 800 dolarjev - in to je 100% bombaž, tako kot tiste, ki jih lahko vzamete iz lokalne prodajalne.

Naša sodba? Medtem ko je sproščen hlačni trend v polnem zamahu, trend sproščenega devetdesetih trendov mora ostati mrtev v bližnji prihodnosti.

Oglejte si galerijo, da si ogledate nekaj najbolj čudnih modelov Vetementsa. Ali še bolje, preverite naš izbor najboljših denim za moške.

1/6

2/6

3/6

Zanimivi Članki

Sneakerologija: Anatomija Nike Air Max 95

Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Taiwan Loft HAO Design Studio

Epic Man Loft z igralnim krogom