13 najboljših novih knjig za branje zdaj

Anonim

Z novo sezono se je začelo, čas je, da posodobite svoj seznam za branje. 2016 je bilo izjemno leto za literarne dosežke, od epskih romanov in navdihujoče dokumentacije, do slavnih spominov in celotne knjige, posvečene mitologiji Bill Murrayja.

Brez nadaljnjega, so to najboljše nove knjige, ki spadajo na vaše police zdaj.

Atlas Obscura: Raziskovalni vodnik po svetovnih skritih čudah

Pozabite na pretepljeno pot. Atlas Obscura praznuje več kot 700 najcenjenijih in najbolj radovednih krajev na svetu, da navdihne čudež in čudenje. S svojimi prepričljivimi opisi, na stotine fotografij, presenetljivih grafikonih in zemljevidih ​​za vsako območje sveta, je knjiga za vstop kjerkoli in bo privlačna za popotnika iz naslanjača kot trmastega pustolovca. Vsakdo je lahko turist - Atlas Obscura je za raziskovalca.

Tao Billa Murraja: Stvarne zgodbe o veseljah, razsvetljenstvu in zrušitvi partij

Najboljši prodajalec New York Timesa, Gavin Edwards, kot ostali, smo bili vedno navdušeni nad Billom Murrayom ​​- zlasti z avanturami izven ekrana ljubljenega igralca, ki je svojo filmsko nagrado za tekočo zabavno vrednost tekmoval. Ta zbirka najbolj epskih, smešnih in nenavadnih Murrayjevih zgodb - od katerih jih še nihče še nikoli ni poročala - opozarja na izjemno sposobnost zvezde, da vsakodnevno piha s presenečenjem, absurdnostjo in čudenjem.

Rojen za tek

V zadnjih sedmih letih se je Bruce Springsteen zasebno posvetil pisanju zgodbe o svojem življenju, s tem pa je na te strani pokazal enako poštenost, humor in izvirnost v svojih pesmih. Rojen v Run, bo razkrinkav za vsakogar, ki je kdaj užival Bruce Springsteen, vendar je ta knjiga veliko več kot spominska legendarna rock zvezda. To je knjiga za delavce in sanjarje, starše in otroke, ljubitelje in osamljence, umetnike, čudake ali kdorkoli, ki si je kdaj želel biti krst v skalni vrsti.

Otroci Novega sveta

Otroci Novega sveta uvajajo bralce v skoraj prihodnji svet implantatov družbenih medijev, proizvajalcev spomina, nevarnih iger v virtualni realnosti in alarmantno intuitivnih robotov. Mnogi od teh likov živijo v utopični prihodnosti takojšnje povezave in tehnološke zadovoljitve, ki oponaša nepremostljivo človeško razdaljo, medtem ko drugi naselijo pokrajino, ki je bila po katastrofi po primitivu, po nesreči, ki jo morajo obnoviti, kot smo bili nekoč pred tisočletji. Otroci Novega sveta se v tem sodobnem svetu spoprimejo z nelagodnostjo in kako je naša vedno večja odvisnost od novih tehnologij spremenila obliko naše družbe.

Commonwealth

Eno nedeljsko popoldne v južni Kaliforniji, Bert Cousins, se pokaže na zabavo Frannyja Keatinga, ki je neokrnjena. Pred večernim padcem je poljubil Frannyjevo mamo, Beverly - tako se je začela razpustiti njune poroke in združiti dve družini. Skupaj s petimi desetletji, Commonwealth raziskuje, kako se ta priložnost srečuje, se odraža skozi življenja štirih staršev in šestih vključenih otrok. Knjiga je z enakimi ukrepi humorja in srca razkrila meditacijo o navdihu, razlagi in lastništvu zgodb.

Tukaj sem

Tu sem jaz zgodba o družini lomljenja v trenutku krize v štirih burnih tednih v današnjem Washingtonu, DC. Izkazalo se je enako visoko energetsko iznajdljivost, smešna nepopustljivost in čustvena nujnost, ki so jo bralci imeli v svojem prejšnjem delu. Tukaj sem je prvi roman Jonatana Safrana Foera v enajstih letih in njegov najbolj iskan, težko hiter in grandly zabaven. Ne samo, da potrdi Foerjev položaj kot bleščeč literarni talent, ampak razkriva romanopisca, ki se je v celoti spoznal kot enega najpomembnejših piscev moderne dobe.

Nutshell

Trudy je izdala svojega moža, John. Še vedno je v zakonski hiši - razpadla, neprecenljiva stavba v Londonu - vendar John ni tam. Namesto tega je s svojim bratom, globoko banalnim Claudom, in oba imata načrt. Vendar je priča njihovi zavesti: radoveden, devetmesečni prebivalec Trudyjeve maternice. Povedano iz perspektive, za razliko od drugih, je Nutshell klasična zgodba o umorih in prevara Iana McEwana, najprodornejšega avtorja zakona o odkupu in otroku .

Kako narediti vesoljsko ladjo: skupina odmetnikov, epska rasa in rojstvo zasebnega vesoljskega vesolja

Peter Diamandis je bil sin delodajnih priseljencev, ki so želeli, da bi njihova znanost prodrla, da bi družina ponosna in postala zdravnica. Toda od osemnajstega leta, ko je opazoval Apolon 11 na Zemlji, je bil edini cilj, da pride v vesolje. Ko je ugotovil, da se NASA spušča vesoljsko poletje s posadko, se je Diamandis odpravil na eno od velikih podjetniških avanturističnih zgodb našega časa. Če ga vlada ne bi poslala v vesolje, bi sam ustanovil zasebno letalsko letalsko panogo. Kako narediti vesoljsko ladjo je izredna zgodba o tem, da je mogoče nemogoče.

Suptilna umetnost, ki ne daje F * ck: kontraintitivni pristop k živemu dobremu življenju

Že desetletja nam je bilo povedano, da je pozitivno razmišljanje ključ do srečnega, bogatega življenja. "F ** k pozitivnost", pravi Mark Manson. "Bodimo pošteni, sranje je f ** ked in moramo živeti z njo." V svojem zelo priljubljenem spletnem dnevniku Manson ne sladkorja ali izravnava. Povedal je, kot je to - odmerek surove, osvežujoče, iskrene resnice, ki danes danes ostaja brez pomanjkanja. Suptilna umetnost, ki ne daje F * ck, je njegov protistrup do zmečkanja, najsodobnejšega načina razmišljanja, ki je okužil sodobno družbo in pokvaril generacijo, ki so jih nagradili z zlatimi medaljami samo za prikaz.

Učinek Tetris: Igra, ki je hipnotizirala svet

Tetris je morda najbolj prepoznavna, priljubljena video igrica kdajkoli izdelana. Toda fascinantna zgodba o njegovem izvoru je manj znana. Kako je nejasen sovjetski programer, ki dela na krhkih, zastarelih računalnikih, ustvari izdelek, ki je zaslužil skoraj $ 1 milijardo prodaje? Kako se je navdihnjena, improvizirana igra spremenila v svetovno senzacijo, ki je bila prikazana v Muzeju sodobne umetnosti, navdihnila hollywoodski film in se igrala v vesolju? Tech novinar Dan Ackerman raziskuje, kako se je igra povečala na status ikon v The Tetris Effect .

Nix

To je leta 2011, Samuel Andresen-Anderson - profesor koledža, ki je zaustavil pisatelja - ima svojo Nix svojo: svojo mamo, Faye. Že desetletja ga ni videl, ne odkar je zapustila družino, ko je bil fant. Zdaj se je znova pojavila, ko je naredila absurden zločin, ki elektrificira nočne novice, pobegne po internetu in razpihuje politično razdeljeno državo. Mediji Faye slika kot radikalnega hipi z napačno preteklostjo, vendar je, kolikor je vedel Samuel, njegova mati navadna deklica, ki se je poročila s svojo srednjo šolo. Katera različica njegove matere je resnična? Dve dejstvi so gotova: ona se sooča z nekaterimi resnimi obtožbami in potrebuje Samuelovo pomoč.

Pravi vernik: Stalinov zadnji ameriški vohun

Kako je uslužbenec ameriškega State Departmenta, ki se izobražuje v Ivy League, globoko zakoreninjen v ameriški kulturi in zgodovini, postal trdovraten stalinist? True Believer razkriva življenje Noelovega polja, privilegiranega Američana, ki je izdal svojo družino in državo, da bi šel za Stalina v 30-ih in 40-ih letih. Pawn v Stalinovi zločinski mojsterski strategiji, KPK je sčasoma ugrabil in mučil ter ga prisilil pričati proti lastnim komunističnim tovarišem. Kati Marton s poročevalčevim očesom za podrobnosti in zgodovinskim razumevanjem kataklizmičnih dogodkov v 20. stoletju ujame zanimivo prizadevanje Fielda za življenje smisla, ki je šlo grozno narobe.

Podzemna železnica

Od nagrajenca, avtorja bestselling Colson Whitehead, The Underground Railroad je čudovita turneja sile, ki kronika mladih suženjskih pustolovščin, ko je v antebellumu ameriški jug naredila obupno ponudbo za svobodo. Med njimi pokriva Podzemna železnica ni zgolj metafora - inženirji in vodniki upravljajo skrivno mrežo skladb in tunelov pod južno tlejo. Podzemna železnica je hkrati kinetična pustolovščina o eni ženski strašni volji, da bi se izognili grozotam ropanja in razburljivemu, močnemu meditiranju na zgodovino, ki jo vsi delimo.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha