12 najbolj elegantnih slavnih moških tedna [18.09.15]

Anonim

Najboljši način, kako ga opisati, je zvezda.

Z David Gandy in Johannesom Hueblom, ki je vodil ta teden seznama najboljših oblek, je New York Fashion Week predstavil modele, ki so postali modni komentatorji za ženske spomladanske oddaje, in izdajo uradnih avtomobilov James Bond "Spectre" . Vroom.

Prekrivajoči žanri, igralci Adrien Brody in Ryan Reynolds so odigrali A-igrico za Hollywood, priredili ostre obleke z off-beat povezavami, ki so zvišale tipično prilagajanje standardom Oskarja.

In stari psi so se izkazali za nedotakljive, da so mladim pištolo lekcijo v klasičnem slogu. Igralci Peter Sarsgaard in John Slattery sta igrala lasno platno in sivo obleko sedemdesetih; naglašene z oranžno odtenki odtenki, ki so dovolj skrivnostni, da bo Tom Ford požrl.

Kliknite na diaprojekcijo za 12 najsodobnejših moških v sezoni.

1/12

Adrien Brody

Gospod Brody je svojo prednikov evra usmeril z žakardno čevlje v temno sivi barvi. Kravata za vezenje je lepa sprememba iz žepnega kvadrata. Brody ne sledi.

2/12

Bryan Boy

Bloggerjev pred-show v Hugo Bossu, ki nosi športne jopiče v lahkih čekih. Vsebelast pod slojem daje enoten občutek nad čokoladnimi ometi.

3/12

Peter Sarsgaard

Dvojno bombaž je bil recept za Sarsgaarda, ki je nosil priložnostno enojno prsno oblačilo z zrnatim tkanjem, ki se je ujemal z raztegnjenim prsnim delom odprte vratne majice. Odtenki - v temno oranžnem odtenku - so potrdili igralsko prilagojeno brezskrbnost.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi