12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.04.15]

Anonim

Od Bulgarijevih strank v Milanu do založbe Assouline v New Yorku so bili najbolj elegantni moški, ki so bili v tem tednu najobširnejši moški, v obleki navadili skupno temo, medtem ko so ostali posamezniki, kako so ga nosili. Rdeči in selvage denim je bil podarjen, podvojil se je kot suknjič in jean combo ali lahkoten jopič mac jack - ali preprosto kot par kavboj kot namesto rednih chinos.

Bila je tudi dežela hlebcev na odpiranju trgovin Giuseppe Zanotti Beverly Hills; mešanje med močno modro in patentno polnočno mornarico s treselom, ki je poskakoval vrh. Toda splošno soglasje se je prilagajalo, s čistimi oblekami in blazerji pa so postale še bolj zanimive v črtastih pajamskih črtah, sedemdesetih rjavih in celo črnih vrečk.

Kliknite diaprojekcijo, ko bomo razkrili 12 najsodobnejših moških v tednu.

1/12

Guglielmo Miani

Podjetnik se udeležuje zabave Bulgari Milan Design Week, ki si je poletje ogledalo polno sveže, v sproščenem blazerju, platnovi srajci in močnih belih činih. Veliki lasje, sončniki in trenerji (beli, spet) pokrivajo ta strojen gent.

2/12

Carlos Mota

Notranji stilist obiskuje knjige "Touch of Style" v New Yorku. Nogavice zebra ustrezajo etnični tkanini za barvanje perila. Ne sme biti premočan s sien strukturiran blazer in svilena polka šal, obesil.

3/12

Andrea Pompilio

Italijanski oblikovalec se je udeležil Bulgarijeve zabave v vrhunski dvojni denim. Njegove pidžame srajce in tan periwinkle hlače so čudna mešanica spalnice elegantne in japonske obleke.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha