12 najbolj elegantnih slavnih moških tedna [14.08.15]

Anonim

Summertime prilagajanje, ki je predstavljen kot sartorial gremo za stilsko celebrities ta teden.

Medtem ko so lahka in bela ločena značilnost (in notranja tema modrega) stereotipno poletno perilo ni bilo mogoče videti na rdeči preprogi. Torej so se tkanine z mešanico bombaža in volne - imele vetrovi za poletje - paraded na showu (vključen je telovnik); ponaša se z dodatno težo za boljšo obliko in obliko (in brez krempljev, ki bi lahko uničili videz dappera).

Ko so se po praznini vrnile klešče, so si lahko ogledali hladne usnjene jakne in parangale v črno-beli črni barvi. Ampak prijetno presenečenje? Dejstvo, da so celo najbolj mačji moški raziskovali nakit, kot način za dviganje opreme in dodatne opreme.

Kliknite skozi diaprojekcijo za najbolj tedenske najsodobnejše moške v tednu.

1/12

Armie Hammer

"The Man From UNCLE" zvezda pohiteti za film premier videti dapper v bombažno obleko za poletje. Tan brogues in barvne nogavice dodajo nekaj osebnosti v mornarsko kravato, kombinacija modre majice.

2/12

Bill Rancic

Podjetnik izgleda navidezno ohladi v gingham gumbu navzdol in naravnost fit temni trak. Podrobnosti - kroglice, vidne v ogrlici, zapestnicah in črnih kovinskih okvirjih.

3/12

Brad Goreski

Geek je postal eleganten za celeb stylist. Polnočno modra, jacquard strip blazer je ostro nad makro-print srajco - unbuttoned za priložnostno enostavnost.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi