11 Best Designer Stores Stores v Sydneyju

Anonim

Pokažite svoj nos podobnemu Ikei, fantastičnemu ali prostemu pohištvu in domeni, ker sofisticirani gospod, veličastni pankrt, neumni don ne morejo (ne) obkrožati sebe in svoje prebivališče z nič manj kot najboljšimi, najbolj edinstvenimi deli pohištva na voljo. Ekipa na D'Margu je razbila pločnik, da bi vam prinesla najboljše pohištvo Sydney za vse vaše kavč, stole in mizne potrebe.

BoConcept

Boste našli vse, kar potrebujete, da objemite elegantno skandinavsko življenje na BoConceptu, danskem izvozu, ki je opremljen z vrsto stilsko dostopnih delov za dnevno sobo, spalnico, jedilnico in dom. Picky design palates bo veliko ljubezen v bogatih možnosti BoConcept za prilagajanje, medtem ko tisti, ki so bolj neumen kot 90-letni teen film z Alicia Silverstone, se lahko obrnete na notranjo notranjo oblikovanje storitev za strokovno vodstvo in sanje doma na zahtevo.

575/597 Pacific Hwy, Crows Nest, (02) 9437 0066, boconcept

Design Twins

Betonske blazine - ali ste nori? Ne, toda Design Twins je zelo lahko. Crystal Bailey in Mitchel Lindsey se niso začeli ukvarjati z življenjem in umetnostjo v maternici, kot bi lahko sklepali iz njihovega poslovnega imena. Namesto tega je njihov sestanek leta 2013 sprožil ustvarjalno vez, tako močan, da je bil naslov primeren, zlasti glede na to, da bi se med seboj sklicevali na Twinnie. Njihove ročno izdelane betonske lončke in domače živali so se v rekordnem času premaknile s trgov na visoki ulici in nas razbili z konkretnimi rokami, ki bi jih lahko uporabljali, da bi obesili svoje ključe ali ta skrivnostni g-string, ki je bil več dni obešen (še bolje, samo ga vrgli). Moškost betona, ki je združena z edinstvenimi koncepti dvojčkov, doda element ekološke moči na vse, kar ustvarjajo.

75 Mary Street, St Peters, designtwins

Macleay On Manning

A-seznam blagovnih znamk za notranjo opremo lahko najdete v trendnih stenah Macleay na Manning. Iščete klasičen usnjeni kavč? Ni problema. V upanju, da bi zagotovili bolj abstraktni del ali klasično pop arto kot tisk Andyja Warhola? Pokrivajo jih. Od domačih in mednarodnih priljubljenih, edinstveni deli Paul Smitha, Tom Dixona, Iittale, Kenzo, Fornassetija in drugih cenjenih blagovnih znamk ne zadržujejo veliko, zato, če ne najdete pravega kavča, svetilke, posteljne glave, obiščite nekaj tednov kasneje in popis se bo spremenil.

1/85 Macleay St, Potts Point, (02) 9331 4100, Macleayonmanning

Življenje Edge

Ta trgovina v Sydneyju je v lasti Aussieja, ki se prodaja v "arhitekturni in oblikovalski skupnosti". Living Edge je ogrodje prefinjene elegance, s klasičnimi deli Eamesa in sodobnimi lokalnimi modeli, ki sedejo ob drugem. Trick vaš dom z mizo nemških rokodelcev e15, retro kremenčev stolček George Nelson, nekaj uber-cool blatu iz Sydney-oblikovalec Trent Jansen in plišasto in robustno ročno skandinavsko preprogo darilo od Danske Fabula Living.

Woolstores, Šhed 74, 4D Huntley St Aleksandrija, (02) 9640 5600, žive

VAMPT Vintage Design

Kamniti met (ali verjetno bližje prehodu Hayne) iz krožišča v Sydney Parku je VAMPT Vintage Design galerija na Surry Hills. Z enim izmed najbolj impresivnih katalogov sodobnega pohištva sredi stoletja si lahko predstavljamo tanko-senzacijo Twiggy, ki se prepleta z motivi Art Deco. Kosi so obnovljeni v investicijski standard in vsak je izviren. Težke kariere in tulci so krasijo galerijo, kot so Illum Wikkelsø, Charles & Ray Eames, Børge Mogensen, Hans Wegner in Grant Featherston. Prodajni saloni v Brookvalu in Newportu ponujajo manjše zbirke, vendar pa so vredni obiska, če ste na tem območju.

486/490 Elizabeth St, Surry Hills, (02) 9699 1089, vampt vintagedesign

Jardan

Ponosno oblikovan in izdelan v Melbournu, nato prodan iz razstavnih prostorov v Sydneyju, Brisbanu in seveda v Melbournu, Jardan, izdeluje pohištvo, ki traja celo življenjsko dobo, pri čemer ima minimalen vpliv na okolje. Zasnovani na etosu uporabnosti, kavči in postelje po meri sedejo poleg stolov in miz na razstavnem prostoru Rosebery. Družinsko podjetje vodi brat Nick in Mike Garnham, ki izkoriščata trajnostni les in naravne materiale, ki jih je mogoče odgovorno pridobiti.

31 Dunning Ave, Rosebery, (02) 9663 4500, Jardan

Velika Dane

Želite si misliti o sebi kot Veliki Dane? Tudi mi ne. Želeli bi si predstavljati sebe kot leva-moškega ali plenilca, vendar smo prepričani, da cenimo vrhunsko skandinavske modele znotraj Redfernove Great Dane. V sodobnem in starinskem delu si oglejte in, če imate srečo, lahko odkrijete nekaj pravih kavnih jedilnikov Kai Kristiansen. Pravzaprav se na seznamu oblikovalcev bere kot kdo o legendah notranjega oblikovanja, od Greta Jalka in Eric Bucha do Arne Vodderja in Ole Wanscherja.

613 Elizabeth St, Redfern, (02) 9699 7677, greatdanefurniture

KE-ZU

Pohištvo za ogrevanje od leta 1992 združuje oblikovalske zbirke KE-ZU z inovativnostjo s funkcionalnostjo, vsak kos pa je v mislih namenjen stanovanjskim in večjim pogodbenim delom. Tako kot impresivna kot bevvija lepote znotraj razstavnega prostora, so dostavni kombiji KE-ZU precej prekleto posebni. Grafični umetnik Gruzija Perry in Mark Swanton iz KE-KU sta sodelovala pri zrušitvi kombijev v valjanje umetniških del. Ni treba posebej poudarjati, da nihče v vaši ulici ne bo zamudil razburljivega dostave.

69 O'Riordan, Aleksandrija, (02) 9669 1788, kezu

Becker Minty

Storitve, ponujene v podjetju Becker Minty, skoraj presegajo izdelke znotraj svoje Potts Point opeke in malte. Ne samo, da se lahko oglasite in vzamete novo suknjičo in kavo, lahko za popolnost v vsakem delu svojega zasedenega življenja uveljavljate notranjost, osebni stil, notranjo dekoracijo in prireditve. Oblačila sofisticirana gospodov skoraj desetletje, Becker Minty je zaslužil tudi ugled kot vse na enem mestu za darila v zadnjem trenutku, kot so luksuzne sveče, starinski nakit in aftershave. Pohištvo in okrasne predmete prihajajo od oblikovalcev, kot so Michael Verheyden, Gregory Studios in Akar de Nissim.

7/81 Macleay St, Potts Point, (02) 8356 9999, beckerminty

Hiša MCM

Vrhunska izdelava je zagotovljena pri nakupu predmeta iz hiše MCM na Surry Hills. Možno je izsiliti vroče tokove vplivov, s francoskim, italijanskim in danskim okusom, ki tečejo skozi vse. Posadka ponuja po meri izdelana kabinetarna in napolni tla s starinskim pohištvom in sodobnimi najdbami nekaterih najboljših domačih in mednarodnih oblikovalcev. Medtem so zidovi pokriti s sodobno umetnostjo in elegantnimi ogledali vseh oblik in stilov.

3/276 Devonshire St, Surry Hills, (02) 9698 4511, mcmhouse

Fred International

Minimalističen šik izpolnjuje moško dramo pri Fred Internationalu, uvozniku vseh stvari skandinavskih. Stojnica enajstih dobro znanih in skrbno izbranih blagovnih znamk tekmuje za prostor v ustanovi Rosebery, Karl Andersson in Swedese pa dva vodilna častnika. Odličen, a prostoren skladiščni prostor je okrašen z razsvetljavo Rubn in Secto, stoli Fjordfieste in Mitab ter obremenitev zakladov od ure do svečnikov.

B4 / 85 Dunning Ave, Rosebery, (02) 9310 3263, fredinternational


POVEZANE: 5 avstralskih blagovnih znamk, ki jih je treba poznati

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha