100 najboljših televizijskih oddaj vseh časov, glede na Rolling Stone

Anonim

Kritiki pravijo, da za televizijo nikoli ni bil boljši čas. Ker je Sopranos na prelomu stoletja dosegel zaslone, je medij vstopil v zlato dobo kakovosti, ustvarjalnosti in mejnega potiska. S tako veliko neverjetnimi možnostmi lahko izbirate med najboljšimi televizijskimi oddajami vseh časov?

Rolling Stone je naredil. Revija je izšla s stojnicami igralcev, pisateljev, producentov, kritikov in showrunnersjev, da bi nominirala svoje priljubljene. Vse oddaje iz vseh obdobij so bile primerne, od črno-bele klasike do brezžičnih Netflix Originals. Uradne ocene so bile zastarele - vse kar je bilo pomembno je bilo kakovost.

Rolling Stone imenuje seznam "starinske klasike in nove priljubljene, ambiciozne psihodrame in stonerjeve komedije, podrejeni kultni dragulji, zrel za ponovno odkrivanje, policaji in risanke ter ubijalci vampirjev." Tukaj najdete najnovejše ustvarjalne zgodbe in današnje male zaslonski inovatorji. Pripravite svojo čakalno vrsto Netflix za napad.

Zgoraj smo upoštevali najboljših 15 najboljših televizijskih oddaj vseh časov. Oglejte si celoten seznam tukaj in delite svoje misli - ker vemo, da jih boste imeli - v komentarjih.

UP NEXT: 100 najboljših filmov 21. stoletja, po BBC

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha