100 najboljših filmov 21. stoletja, po BBC

Anonim

Predstavljajte si, kako izbrati najboljše filme iz 100-letne kinematografske podvige in flopov. To je paralizirajoča misel, zato se je BBC odločil, da preskočite naslednjih 84 let in poimenujte najboljše filme 21. stoletja.

To je vrsta seznama, ki vzpodbudi hackle (in ne samo zato, ker pride le 16 let v stoletje). Kako lahko postavite številko na umetniško delo? Kako lahko zmešate osebni okus proti osebnemu okusu? Kaj pomeni "klasika"? Kaj naredi film uspešen - krasen boksarski urad ali kritično priznanje? Ali kdo kljub temu všeč ti seznami?

Če jih ljubiš ali sovražiš, jim bo zagotovila razpravo in razpravo. Že zdaj so filmi po spletu zbrali, da se branijo ali odpovejo filmi številka ena, stokanje o opustitvah in praznovanje največjih dosežkov v sodobnem filmskem ustvarjanju.

BBC Culture je prosil 177 kritikov iz 36 držav, da bi prepoznali najboljše filme nedavnega spomina. Matthew Anderson, urednik BBC Culture, je dejal, da je večina ankete osredotočena na daljši del filmske zgodovine, vendar je BBC posebej zanimal krajši časovni razmik.

"To so filmi, o katerih se večina ljudi počuti močno, " je dejal. "Upamo, da bo ta seznam spodbudil razpravo in debato, ne le med kritiki in filmskimi ljubitelji, temveč med vsemi, ki uživa v filmih in ima mnenje o tem, kaj naredi dober".

In tam je radost seznama, kot je ta. Nudi neskončno priložnost, da internet naredi, kar najbolje počne: trditi.

Tudi na tem, ljubitelji filmov. Oglejte si zgornjo zgornjo točko 10 in celoten seznam tukaj, nato pa svoje mnenje in jeze delite v komentarjih.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha