10 Morate slediti instagrami za ljubitelje grafičnega oblikovanja

Anonim

Instagram je kot Playboy - seveda, obstaja nekaj pisanja (nekateri od njih bi morda celo bili dobri), vendar si res samo za eno stvar: slike.

Oglasi se združijo v Instagram kot platformo za mreženje, iskanje novih oboževalcev in prikazovanje svojih portfeljev ter glede na to, da se osredotočajo na vizualne vsebine, gre za naravni dom za svetovne grafične oblikovalce.

Računi, kot so Graphic Design Central, Design Tip, Simply Cool Design in Graphic Design Blog, zagotavljajo stalne tokove navdiha za ljubitelje grafičnega oblikovanja. Ampak, če želite, da gredo naravnost do vira namesto prek kuratorjev, tukaj je 10 računov, ki jih priporočamo za vsakodnevno popravljanje dobrega grafičnega oblikovanja.

Luke Choice

"Solze klovna"

Objava, ki jo je delil Luke Choice (@velvetspectrum) 12. maja 2017 ob 7:31 PDT


Luke Choice, boljši znan kot Velvet Spectrum njegovim privržencem, je avstralski vzrejen in oblikovalec s sedežem v New Yorku s slogom 3D vizualizacij. Njegove pisane ustvarjalnosti se ponašajo s čudaško, igrivo estetiko in so mu pristale, da se ukvarja s strankami, tako velikimi kot Nike, Ray-Ban, Adidas in HBO.

Sledite

Steven Harrington

Zadnja kratka majica v seriji, ki sem jo NIKE & KITH izdelal za praznovanje dneva zraka. Par, ki plava po spletu in "zaliv." @Kith @nikesportswear

Objava, ki jo je delil Steven Harrington (@ s_harrington) 30. aprila 2017 ob 9:33 PDT


Naveden kot vodja sodobnega kalifornijskega psychedelic-pop estetike, umetnik in oblikovalec s sedežem v Los Angelesu Steven Harrington je najbolj znan po svetlem slogu, ki ga navdihuje močno raznolika pokrajina Kalifornije in uspešna mešanica kultur. Njegovi cartoonish-a-conemplative doodles za krmo, ki ni nikoli dolgočasno.

Sledite

Tad Carpenter

Podrobnosti o novi plošči, ki sem jo zasnoval za @zionsnowboards. Veliko se vam zahvaljujem mojemu dobremu prijatelju @thecontrabrand za zabavne koncerte.

Post je delil Tad Carpenter (@tadcarpenter) 13. aprila 2017 ob 12:22 PDT


Tad Carpenter je polovica Carpenter Collective, oblikovalski in branding studio, ki se osredotoča na povezovanje s potrošniki z mešanico strategije in whimsy. Poleg svojega dela z blagovnimi znamkami je Carpenter napisal in ilustriral skoraj 20 knjig za otroke in od leta 2009 poučuje grafično oblikovanje na univerzi v Kansasu.

Sledite

Timothy Goodman

#tbt freestyle mural za družinsko kuhinjo v San Franciscu. Vsi kraji, ki so jih živeli na svetu.

Objava, ki jo je delil Timothy Goodman (@timothygoodman) 29. junija 2017 ob 6:55 uri PDT


Timothy Goodman je svojo kariero začel kot oblikovalec kape za srajco Simon & Schuster, nadaljeval z delom v podjetju Apple in imel strankin seznam, ki vključuje Airbnb, Google, Ford, J.Crew, Samsung, Target, The New Yorker, in The New York Times . Je tudi avtor dveh knjig, 40 dni srečanja in Sharpie Art Workshop .

Sledite

Nicolai Sclater

Ponedeljek je vedno kriv.

Objava, ki jo dodeli Ornamental Conifer (@ornamentalconifer) 5. decembra 2016 ob 11:03 PST


Pod ekscentričnim monikerjem Ornamental Conifer, Nicolai Sclater uživa navdušence Instagrama z inovativnim prevzemom tradicije znakovnega slikarstva. Njegovo delo se osredotoča na humor, besedno igro, zlorabo in nenavadna motivacijska sporočila, ki se prenašajo prek ročno poslikane tipografije in vzorcev.

Sledite

Rob Draper

Dajanje nekaj ljubezni do ovojnice Amazon .------------ @youdoyoulab #youdoyou @beyouitalia # beyou18

Objava, ki jo je dal robdraper1 (@ robdraper1) 28. junija 2017 ob 7:34 PDT


Izjemno oko Roba Draperja za podrobnosti podrobno črka na naslednjo stopnjo. Njegovo delo vključuje kombinacijo osebnih projektov, obsežnih del, prodaje na drobno in oblačil ter sodelovanja s strankami s preteklimi strankami, vključno z Gapom, Nikeom in zlatim globusom. Na Instagramu je Draper stalni vir presenečenj, veselja in nepričakovanih platen.

Sledite

Pavlov Vizualni

Bilo je čast, da oblikuje oblikovanje tee za naše domače mesto, Deep Ellum za @deepellumartsfestival. Kredit za @lewellynsprintshop za odlično tiskalno delo in priložnost. #deepellumtexas #deepellumart

Objava, ki jo delijo pavlovvisuals (@ pavlovvisuals) 5. aprila 2017 ob 6:37 uri PDT


Calvin, Ryan in Josh - dva izmed njih sta brata dvojčka - sta dinamični trio za Pavlovimi vizualci. Skupaj je njihova oblikovalska agencija zrasla iz peščica majhnih koncertov do popolne kariere s sedežem v dveh državah in strankam, kot so Sony Music in Fast Company. Njihova elegantna grafika je sofisticirana in sodobna, zato jo je potrebno razveseliti.

Sledite

Rodrigo Corral

Ta cvetoča biotehnologija se je počutila, kot da se je morfija, medtem ko smo jo naredili. Nikoli nismo vedeli, kam naj pristane, ali če je dobil dobre, slabe ali čudne. Oblikovan z @tylercomrie za @mcdbooks

Objava, ki jo je delil Rodrigo Corral (@rodrigocorral_) 26. aprila 2017 ob 15.45 PDT


Končno: priložnost, da ocenite knjige po svojih platnicah in se popolnoma držite. Rodrigo Corral je ustvaril nekaj najbolj prepoznavnih vizualnih vsebin v založništvu, s presenetljivim seznamom partnerjev, med katerimi so Junot Diaz, Jay Z, Deepak in Sanjiv Chopra, Chuck Palahniuk, Tory Burch, Mary Kate in Ashley Olsen ter organizacije, kot je Kriterij Zbirka, New York Magazine in The New York Times .

Sledite

James White

Robot Rock: 2016 Redux. Prvotni plakat Robot Rock je bil ustvarjen leta 2008, ki je postal eden mojih najbolj zahtevanih del iz te dobe. Odločil sem se, da se vrnem v kos in vanj vdihnem nekaj novega življenja.

Objava, ki jo je delil James White (@signalnoise) 6. decembra 2016 ob 14:03 PST


Kot ustanovitelj oblikovalskega studia Signalnoise, James White ve ali nekaj o privlačnem grafičnem oblikovanju. Dejansko "privlačna" komaj pravzaprav ustvarja svoje stvaritve. Močno pod vplivom nostalgije 80-ih, White's neon-infused umetnostni projekti so živahen trobljenje iz preteklosti, ki vam bo želel, da izbruhne Bon Jovi in ​​gledal starih epizod He-Man in mojstri vesolja .

Sledite

Neil Stevens

Tukaj je podroben iz novega, ki se pojavlja v @rouleurmagazine zelo kmalu. To je za 100. Giro d'Italia. Tisk bo na voljo tudi! #cycling #illustration #prints

Objava, ki jo je delil Neil_A_Stevens (@neil_a_stevens) dne 30. marca 2017 ob 1:11 uri PDT


Vse se je začelo s tweetom. Neil Stevens je obljubil, da bo na turnirju leta 2011 ustvaril "plakat na dan". Ko je turneja potekala, so se tiskovine razširile na družabnih medijih in po desetletju dela v oblikovalskih agencijah je Stevens postal polnoletni samostojni podjetnik. Njegove ilustracije imajo vintage, a sodobno vibracijo in so mu prislužile provizije z revijo British Airways, Bentley in Wired .

Sledite

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha